De beste kant van waterflessen met logo

nl™ Geliefde zoekopdrachten

Door de lenzen waterfles voorziet u dan ook de ontvangers van het bijzonder handige relatiegeschenk niet enkel betreffende een gezonde dorstlesser, maar vormt u, dankzij een bedrukkingsmogelijkheden betreffende de waterflesjesspecialist, uw festival tevens nog eens herkenbaar in dit straatbeeld.

Verlangen is jouw vlug waterflesjes bedrukken? Tevens mits jouw ons deadline hebt, opweg helpen wij jou reclame produceren. Sterker nog: het is al mogelijk vanaf 3 werkdagen. Wij houden je op de hoogte van het reeks werkdagen levertijd en een concrete leverdatum.

Een grootste reden voor dit ontstaan van de DOPPER waterfles is een grote hoeveelheid kunststof afval welke we op de aardbol vervaardigen. Wereldwijd is slechts 5% met het kunststof gerecycled. 50% met het plastic wordt na behandeling direct weggegooid. Hiervan komt per dag (vaak onbedoeld) ons grote lading afval de oceanen terug via straten, sloten, rivieren en zeeen.

Glazen waterflessen en drinkflessen melden geen smaak af zodat u raakt verzekerd bent betreffende een frisse smaak onderweg. Ons glazen waterfles kan zijn ook heel juist te reinigen! Wij hebben een mooiste zien betreffende een glazen waterfles voor u dan ook uitgezocht!

Ons strandartikel, strandlaken of een spel bestaan een meest bekende zomerartikelen. Ontdek hippe zomerartikelen als zonnebrand, waterijsjes of een Dopper bedrukt. Betreffende ons verrassende veelzijdige collectie verlenen wij een passend zomergeschenk wegens jouw relaties / personeel. 

Ze weten hetgeen de opties vanwege de opdruk zijn, op welke manier een logo zo goed geoorloofd tot zijn recht komt en die kleurcombinaties uit jouw logo dit mooist te samenvoegen zijn betreffende het middel.

Deze Bobble waterfles betreffende een strekking van 550ml kan zijn volmaakt vanwege onderweg ofwel tijdens dit sporten.Jouw hoeft geen dure flesjes mineraalwater meer te aanschaffen.

Meteen betreffende het andere evenement besteld en ze bevallen echt juist, wij benutten ze ingeval cadeautjes, iedereen vindt ze opwindend! "Heel gelukkig"

De Dopper kan zijn vaatwasserbestendig tot 65°C en leverbaar in 8 frisse tinten. Laat een website Dopper bedrukken en draag zo voor aan projecten waarbij minderbedeelde mensen verder de beschikking krijgen aan drinkwater en sanitaire voorzieningen. We bedrukken een Dopper weet vanaf 30 stuks.

Ernaast gaat er per verkochte Dopper 5% naar verscheidene juiste doelen. Met behulp deze projecten worden waterpompen en veilige sanitaire voorzieningen aangelegd.

Wees op een hoogte van onze laatste koopjes en weetjes! Schrijf jouw in voor onze nieuwsbrief Deel en win €100 shoptegoed! - Bekijk actie

Opzoek naar een overige kleur dop vanwege op een Retap fles. In al die kleuren verkrijgbaar, let op afbeelding kan zijn betreffende fles, doch dit gaat alleen om de dop.

Via dit filter met een Bobble met actieve kool worden bacteriën, chloor en smaakmiddelen uit dit kraanwater gefilterd. Hiermee staat ieder Bobble waterfilter direct aan 300 waterflesjes.Kleuren: Transparant en

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *